Uitvaart Jan Stekelenburg, presentator is overleden

Jan Stekelenburg, vooral bekend als presentator van Studio Sport, is op 81-jarige leeftijd overleden. Stekelenburg was al enige tijd ernstig ziek. Wanneer de uitvaart plaats zal vinden, is nog niet bekend gemaakt.

Uitvaart Jan Stekelenburg, hij is 81 jaar oud geworden

Stekelenburg was heel lang het gezicht van Studio Sport. De in Maarssen geboren presentator kwam in 1968 bij de NOS terecht. Hij zou er tot 2022 werken. Behalve presentator was hij ook verslaggever en eindredacteur. Lange tijd combineerde Stekelenburg zijn baan bij de NOS met werk als gymdocent en later als conrector op een middelbare school in Amsterdam. Stekelenburg deed onder meer verslag van de Olympische volleybalfinale in 1996in Atlanta, toen Nederland goud won. Hij liet later weten dat dit het hoogtepunt van zijn loopbaan was, al noemde hij nadrukkelijk ook de Elfstedentocht. Later was hij ook eindredacteur van De Avondetappe, het bekende en populaire programma van presentator Mart Smeets. De drie zoons van Stekelenburg kwamen ook allemaal in de sport terecht. Maarten werd voetbaltrainer, Milan en Jeroen werken tegenwoordig voor respectievelijk ESPN en de NOS.

Wil jij de nabestaanden van Jan Stekelenburg condoleren met dit grote verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, helemaal onderaan deze pagina.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie