Is er leven na de dood? Bewijs het en verdien een half miljoen dollar

is er leven na de dood

Zelf is de Amerikaanse ondernemer Robert Bigelow overtuigd van het feit dat er leven na de dood is. Daar twijfelt hij geen seconde aan. Mensen die zijn woorden echter kracht bij kunnen zetten, kunnen daar rijkelijk voor beloond worden. De zakenman biedt degene die kan bewijzen dat ‘het bewustzijn overleeft  na een permanente lichamelijke dood’ een half miljoen dollar.

Is er leven na de dood? Bewijs het in een essay!

Kun jij bewijzen dat de ziel onsterfelijk is, maak dan een essay en lever het bewijs dat er leven is na de dood. Kun jij overtuigen, dan win je een half miljoen dollar. De nummers twee en drie worden eveneens rijkelijk beloond door Bigelow met respectievelijk 300.000 dollar en 150.000 dollar. Zorg dat je essay voor 1 augustus van dit jaar in het bezit is van Bigelow.

Bigelow Aerospace is niet meer

Hoe je het gaat bewijzen of hoe je het omschrijft is helemaal aan je zelf.  Robert Bigelow is een Amerikaanse zakenman die onlangs Bigelow Institute for Consciousness Studies oprichtte. Bigelow is behalve in de ziel en onsterfelijkheid ook buitengewoon geïnteresseerd in buitenaards leven. Bigelow is eigenaar van de bekende hotelketen Budget Suites of America. Ook was hij oprichter van Bigelow Aerospace, in 1999. De zakenman wilde 500 miljoen dollar investeren in de ontwikkeling van het eerste commerciële ruimtestation.  Bigelow Aerospace lanceerde twee experimentele ruimtemodules: Genesis en Genesis 2. Bigelow was van plan om in 2022 een opblaasbaar ruimtehotel in een baan rond de aarde te brengen. Door de plannen konden in 2020 een streep. Mede vanwege de corona pandemie ging de stekker uit de onderneming.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie