Nieuw: baarplateau met een deksel

nieuw: baarplateau met deksel

Ook de uitvaartwereld is een dynamische wereld. Bovendien proberen de uitvaartondernemingen steeds in te spelen op de wensen vanuit de markt. Mooi voorbeeld daarvan is wek de introductie van een baarplateau met deksel. Henk Boerland uit Dieverbrug is geen onbekende in de wereld van de uitvaartzorg en ontwikkelde dit baarplateau. Het is typisch een product dat gemaakt is vanuit de wens die er is vanuit de markt. Hoe het baarplateau zich verzekeringstechnisch verhoudt ten opzichte van de reguliere kist zal snel duidelijk worden.

Baarplateau met deksel: verzoek vanuit de markt

Boven een diepere kist of mand is een baarplank bevestigd. Zo kunnen nabestaanden steeds zelf kiezen of ze tijdens het opbaren van de overledene de deksel open willen houden of juist willen sluiten. Vaak willen nabestaanden vaak dat de overledene op de dag van de uitvaart afgedekt wordt, Dat kan dus perfect met een baarplateau met deksel.

Een ecologisch product

De ontwerper koos voor een plateau die is omvlochten me abaca – een vezel van de bananenplant- en naturel pitriet als prototype. Daarmee is duidelijk sprake van een ecologisch product. De ontwerper en createur van het baarplateau met deksel, Henk Boerland dus, geldt als specialist in gevlochten uitvaartkisten en manden.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie