Uitvaart Tony Sirico, The Sopranos acteur is overleden

Tony Sirico is overleden. De acteur die grote bekendheid genoot van The Sopranos, is 79 jaar oud geworden. In de serie The Sopranos speelde hij de rol van Peter Paul ‘Paulie Walnuts’ Gualtieri. Over zowel de doodsoorzaak als over de uitvaart zijn nog geen nadere mededelingen gedaan.

Uitvaart Tony Sirico, acteur is 79 jaar oud geworden

Behalve dat hij bekendheid genoot van The Sopranos, was Sirico ook te zien in de film Goodfellas en in diverse films van Woody Allen. Sirico speelde in de periode van 1999 tot 2007 een maffiabaas in The Sopranos. Hij viel op vanwege zijn onberispelijke kapsel en zijn grijze slapen. In de serie was hij een meedogenloze moordenaar en vooral zeer paranoïde. Hij dankte zijn bijnaam aan het feit dat hij een vrachtwagen beroofde waarin uiteindelijk slechts walnoten bleken te zitten. Voor zijn rol in The Sopranos zat Sirico enige tijd in de gevangenis. m Overigens overleed de hoofdrolspeler van The Sopranos, James Gandolfini, al in 2013. Een andere collega, Steve van Zandt – die de rol van Silvio Dante speelde- noemde Sirico op Twitter ‘legendarisch’.

Wil jij condoleances overbrengen aan de nabestaanden van Tony Sirico? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, onderaan deze pagina.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie