Uitvaartverzekering Ardanta

Uitvaartverzekering Ardanta

Uitvaartverzekering ArdantaArdanta is een gerenommeerde uitvaartverzekeraar van Nederlandse afkomst. Bij Ardanta kun je als consument kiezen voor een kapitaal uitvaartverzekering Ardanta of een natura uitvaartverzekering. Een kapitaal verzekering wordt ook wel een geld uitvaartverzekering genoemd. Met een dergelijke uitvaartverzekering kun je jezelf verzekeren voor een bepaald bedrag aan geld, dat vrij komt na je overljden. Met dit bedrag kunnen de nabestaanden beslissingen nemen omtrent je uitvaart en alle zaken laten uitvoeren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de keuze voor een bepaalde kist, een ontvangst voor gasten en de uitvaart zelf. Uiteraard is het bij dit type uitvaartverzekering Ardanta wel belangrijk dat je met jouw eventuele nabestaanden overlegt wat jouw wensen zijn. Zo weten zij wat er gedaan moet worden na je overlijden. Dit brengt in de tijd na je overlijden veel zorgen en werk met zich mee voor de overlevenden. Dat is dan ook de reden waarom de meeste mensen kiezen voor een ander type uitvaartverzekering, de natura polis.

uitvaartverzekering bereken je premie

of lees meer informatie

 

De natura uitvaartverzekering Ardanta

Met de natura uitvaartverzekering van Ardanta kun je van tevoren jouw wensen laten vastleggen in een uitvaartpolis. Op basis van deze wensen wordt een berekening gemaakt van de som die je naar verwachting moet betalen voor jouw uitvaart. Natuurlijk kun je de uitvaart zo duur maken als je wilt. Het is handig om te weten dat een sobere crematie de goedkoopste uitvaart is. Het kiezen voor een begrafenis is sowieso duurder dan een crematie. Het verschil in de kosten zit hem met name in de grafrechten die moeten worden betaald. Er is weinig ruimte in Nederland en grafkosten zijn hoog. Ook is het goed om te kijken naar de duur van het vrij houden van het graf voor jezelf. Het onderhoud van het graf is tevens een kostenpost. Zo is het kiezen voor een begrafenis relatief duur, maar uiteraard is het kiezen voor een crematie of begrafenis zeer persoonlijk.

Een uitvaartverzekering Ardanta afsluiten

Het is mogelijk om op de website een proefberekening te maken voor de uitvaartverzekering van Ardanta. Met het (basis) bedrag dat uit deze berekening komt kun je een goede vergelijking maken tussen de maandelijkse kosten voor de uitvaart en de verschillen in prijs tussen de uitvaartverzekeraars onderling. Bekijk nu de mogelijkheden wat betreft een uitvaartverzekering Ardanta en ontdek welke verzekering het meest voordelig is voor jou. Zo heb je geen zorgen meer over jouw uitvaart en ontzorg je tevens je nabestaanden. Dit geeft rust voor de toekomst.

uitvaartverzekering bereken je premie

of lees meer informatie

5/5 - (8 stemmen)
Kasper, Uitvaartverzekering expert