Uitvaartverzekering kind

Uitvaartverzekering kind

uitvaartverzekering kind
Uitvaartverzekering kind: vaak gratis

Bij het afsluiten van een uitvaartverzekering voor volwassenen is het uiteraard mogelijk om kinderen mee te verzekeren. Er is wel een verschil tussen verzekeraars die een uitvaartverzekering kind aanbieden. Zo bieden sommige verzekeraars een speciale aanvullende dekking aan voor de uitvaartverzekering kind. Hierdoor betaalt de volwassen verzekerde zelf meer premie, de aanvullende dekking wordt hierin meegerekend. Tip: start met uitvaartverzekering vergelijken voor het kiezen van de beste verzekering.

Uitvaartverzekeringen voor kinderen:


Twenthe Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 9500,-
❌ Niet hier af te sluiten
13,89

De Laatste Eer Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 9500,-
❌ Niet hier af te sluiten
16,02

De Laatste Eer Assen Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 9500,-
❌ Niet hier af te sluiten
16,02
Premie is gebaseerd op de volgende ijkgegevens: Geslacht: vrouw, leeftijd: 18 jaar, verzekerd bedrag: € 9500,-, jaarlijkse indexatie: nee, duur betaling en type verzekering: Dit hangt af van wat de verzekeraar aanbiedt, uitvaartwijze: Weet ik nog niet, indien er een keuze gemaakt moet worden dan begrafenis. Andere verzekerde bedragen worden benoemd. Bron van premies: websites uitvaartverzekeraars. Advertenties.

De gratis uitvaartverzekering kind

Bij het afsluiten van een nieuwe uitvaartverzekering is het verstandig om aan de toekomst te denken. Heb je een kinderwens? Of heb je kinderen onder de 18 jaar oud? Dan is het goed om te kijken naar de poliskosten en de mogelijkheid om je kind(eren) gratis mee te verzekeren. De gratis uitvaartverzekering kind wordt door een groot aantal uitvaartverzekeraars aangeboden, vaak tot de leeftijd van 18 jaar. Na de achttiende verjaardag zal het kind zelf de poliskosten gaan betalen. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om als ouder voor je kind te blijven betalen. Vanwege de vroege start van de polis, zijn de maandelijkse poliskosten voor de uitvaartverzekering kind relatief laag. De uitvaartverzekeraar biedt in de meeste gevallen de mogelijkheid om de polis tegen dezelfde dekking over te hevelen naar het kind nadat het kind de leeftijd van 18 jaar heeft bereikt.

De uitvaartverzekering kind voor het ongeboren kind

Heb je een kinderwens in de toekomst, of verwacht je een kind? Kijk dan naar een uitvaartverzekeraar die niet alleen het kind meeverzekerd tot het achttiende jaar, maar ook een dekking biedt voor het ongeboren kind vanaf 20 weken. In sommige gevallen wordt deze dekking voor eventuele uitvaartkosten van het ongeboren kind of het geboren kind gratis aangeboden. Bekijk de mogelijkheden voor de gratis dekking van de uitvaartkosten voor het kind goed. In sommige gevallen is de baby slechts gratis meeverzekerd tot een leeftijd van 6 maanden oud. Ben je zwanger? Meld het ongeboren kind dan aan bij de uitvaartverzekeraar om er zeker van te zijn dat eventuele kosten voor een uitvaart worden gedekt.

Een voordelige uitvaartverzekering kind

Natuurlijk is het mogelijk om voor ieder kind een afzonderlijke en individuele polis af te sluiten. Hoe eerder men start met het betalen van de maandelijkse poliskosten, des te lager is het bedrag dat men betaalt. Vaak wordt bijvoorbeeld tot het 25ste levensjaar een extra lage premie aangeboden voor de polis. Ook kennen de meeste aanbieders van een uitvaartverzekering kind de regel dat men na bijvoorbeeld het 75ste jaar niets meer betaalt. Deze regel kan ook op een lagere leeftijd ingezet worden, in dat geval worden de maandelijkse poliskosten wel hoger.

3.9/5 - (18 stemmen)
Kasper, Uitvaartverzekering expert