Uitvaart Wim van den Heuvel, voetbaltrainer is overleden

In zijn woonplaats Emmen is de bekende Drentse voetbaltrainer Wim van den Heuvel overleden. Van den Heuvel is 83 jaar geworden. Het was beend dat de trainer al enige tijd ernstig ziek was. Vanwege zijn overlijden werd op diverse voetbalvelden in Drenthe een minuut stilte in acht genomen. Over de uitvaart zijn verder geen mededelingen gedaan.

Uitvaart Wim van den Heuvel; voetbaltrainer is 83 jaar oud geworden

Wim van den Heuvel groeide op in Dordrecht. Daar speelde hij voor de Geluksvogels. Opvallend; hij speelde er samen met zijn vader in het eerste elftal;. Later kwam hij nog uit voor DFC en EBOH. OP zijn 23e verhuisde de voetballer vanwege zijn werk – bij een autogarage- naar Drenthe. Daar maakte hij vooral furore als trainer. Hij begon als jeugdtrainer bij Emmen en diende vervolgens Germanicus, Valthermond, SVBO en Nieuw Buinen. Bijzonder was wel dat hij liefst twintig jaar lang hoofdtrainer van Valthermond was. Wim van den Heuvel was zeer geliefd in heel de provincie Drenthe en een zeer graag geziene gast. Hij was loyaal en buitengewoon aimabel.

Condoleances aan de nabestaanden van Wim van den Heuvel

Wil jij condoleances overbrengen aan de nabestaanden van Wim van den Heuvel? Dat kan hier nop de website AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, onderaan de pagina.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie