Uitvaart Wim Geul, Mister Borne is overleden

In Borne is geschokt gereageerd op het overlijden van Wim Geul, ook wel Mister Borne genoemd. Geul overleed na een kort ziekbed op 74-jarige leeftijd. Over de uitvaart is nog niets bekend gemaakt door de nabestaanden.

Uitvaart Wim Geul, ondernemer en Mister Borne is 74 jaar oud geworden

Wim Geul kwam in 1975 in Borne terecht. Daarvoor was hij woonachtig in Hilversum. In Borne stichtte hij zijn bedrijf Gullimex, een onderneming die internationale successen vierde. Daarnaast zette hij zich nadrukkelijk in voor een prettig woon- en leefklimaat in zijn Borne. In die hoedanigheid was hij bijvoorbeeld 20 jaar lang voorzitter van BBO, Bundeling Bornse Ondernemers. Ook was hij voorzitter van het Oranje comité in Borne, zette hij zich in voor de stichting Borne Boeit en was hij voorzitter van de businessclub van het World Trade Center in Hengelo. Hij was eveneens voorzitter van de G1000 Burgertop en de kartrekker van Borne Schoon. Borne is Wim Geul in deze hoedanigheden grote dank verschuldigd.

Wil jij jouw condoleances overbrengen aan de nabestaanden van Wim Geul? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, onderaan deze pagina.

5/5 - (5 stemmen)
Redactie

2 gedachten over “Uitvaart Wim Geul, Mister Borne is overleden”

 1. Lieve Neef Wim

  Ik plaats het woord Neef met een hoofdletter na het lezen van wat jij allemaal gedaan hebt voor je woonplaats Borne.
  Vanochtend ontving ik jouw overlijdensbericht en moest ik terugdenken aan ons oergezellige samen zijn in het huis van Marian en Harry in ‘s-Hertogenbosch, nu ruim een jaar geleden. We hadden elkaar in jaren niet meer gezien en het voelde toch zo vertrouwd. Je stuurde mij nog enkele foto’s van o.a. het geboortehuis van jou en mijn moeder in Laren en nu is alles voorbij. “Voorbij, voorbij, oh en voorgoed voorbij”, schreef de dichter Bloem.

  Vaarwel Wim

  Je neef Nico de Leeuw

  Beantwoorden
 2. Beste,
  Ik werk nu 4 jaar voor Gullimex welke de heer Geul heeft opgericht. Er zijn maar weinig mensen die een bepaalde positie als bedrijf in Nederland kunnen realiseren voor al meer dan 40 jaar. Zelf heb ik de heer Geul persoonlijk niet goed gekend behalve een paar korte gesprekken. Ik heb wel veel meegekregen van een aantal collega’s die al langer bij Gullmex werkte.

  Ik wens de nabestaanden veel sterkte en Gullimex zal in welke hoedanigheid altijd zijn oorsprong te danken hebben aan Wim Geul. Zo te lezen is dit ook voor Borne het geval.

  Warme groet,

  Beantwoorden

Plaats een reactie