Uitvaart Ebeltje Boekema-Hut, oudste Nederlander is overleden

In Leek (Groningen) is Ebeltje Boekema-Hut overleden. Ze overleed op 110-jarige leeftijd en was daarmee de oudste Nederlander. Familie bevestigde haar overlijden aan RTV Noord. Het is nog niet bekend wanneer de uitvaart plaats zal vinden.

Uitvaart Ebeltje Boeema-Hut, ze werd 110 jaar oud

Ebeltje Boekema-Hut laat vier dochters achter. Haar oudste dochter is ondertussen 85 jaar. Daarnaast had ze meerdere kleinkinderen en achter- en achterkleinkinderen. Ebeltje Boekema-Hut kwam eigenlijk uit Zevenhuizen maar woonde al jaren naar volle tevredenheid in verzorgingshuis Vredewold in Leek. De familie iet weten vrede met haar overlijden te hebben en samen hebben ze afscheid genomen. In haar kamer in Vredewold hing een opvallende tegel met de tekst ‘Dankbaar en Tevree’.

Overgrootmoeder werd 101 jaar oud

Oud worden zit overigens in de familie bij Ebeltje Boekema-Hut. Zo was haar moeder toen ze 97 jaar oud was de oudste inwoonster van de gemeente Leek en werd haar overgrootmoeder 101 jaar oud. Wil jij condoleances overbrengen aan de nabestaanden van Ebeltje Boekema-Hut, dan kan dat hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, onderaan deze pagina.

5/5 - (9 stemmen)
Redactie

Plaats een reactie