Uitvaart Vitoria Lee, MMA talent is overleden

Vitoria Lee is op 18-jarige leeftijd overleden. Over de doodsoorzaak zijn geen nadere mededelingen gedaan en het is eveneens nog niet bekend wanneer de uitvaart precies plaats zal vinden.

Uitvaart Vitoria Lee, MMA-talent is overleden op 18-jarige leeftijd

Vitoria Lee komt uit een echte vechtsportfamilie. Haar zus Angela en broer Christian zijn bijvoorbeeld beiden kampioen bij het ONCE Championship. In haar korte loopbaan wist Vitoria Lee drie partijen te winnen. De laatste maanden was ze wat minder actief omdat ze zich volledig toelegde op het behalen van het schooldiploma. Het talent uit Hawaii stond te boek als ene enorm talent. Ze ontwikkelde zich zowel als mens en als sporter op ene geweldige manier. Bovendien stond ze bekend als zeer slim en zorgzaam. Binnen de MMA-wereld is zeer geschikt gereageerd op het overlijden van Vitoria Lee. ‘Het leven zal nooit meer hetzelfde zijn’, was de reactie van haar familie.

Wil jij de familie van Vitoria Lee condoleren met dit onverwachte en grote verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, helemaal onderaan deze pagina.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie