Uitvaart Terry Venables, voetbaltrainer is overleden

Voormalig voetballer en voetbaltrainer Terry Venables is overleden. Venables is tachtiog jaar geworden en overleed na een lang ziekbed. Wanneer de uitvaart precies plaats zal vinden is nog niet bekend geworden.

Trainer van FC Barcelona

Als actief voetballer speelde Terry Venables in de jaren zestig en zeventig voor clubs als Chelsea, Tottenham Hotspur, Queens Park Rangers en Chrystal Palace. Als voetballer won hij de League Cup, de FA Cup en het Charity Shield. Hij speelde bovendien twee interlands voor de Engelse nationale ploeg. Als trainer was Venables actief voor Chrystal Palace, Queens Park Rangers en FC Barcelona. Met die laatste club werd hij kampioen, won hij de beker en bereikte hij de finale van de Europa Cup 1. Van 1994 tot 1996 was Venables bondscoach van het Engelse team. Daarmee bereikte hij in 1996 de halve finale van het EK. Met Australie werd hij in 1997 tweede tijdens de Confederation Cup.

Wil jij de nabestaanden van Terry Venables condoleren met dit grote verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, onderaan deze pagina.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie