Uitvaart Tamara Zonnenberg, raadslid GL is overleden

Tijdens haar vakantie op Thailand is Groen Links raadslid Tamara Zonnenberg overleden. Ze is slechts 38 jaar oud geworden. Over de exacte doodsoorzaak wordt nog onderzoek gedaan. Het is ook niet bekend wanneer de uitvaart precies plaats zal vinden.

Uitvaart Tamara Zonnenberg, raadslid is overleden op 38-jarige leeftijd

Zonnenberg overleed tijdens haar vakantie, in het zwembad. Niet bekend is wat de reden van haar overlijden is. Dit wordt nog onderzocht. Tamara Zonneberg was afkomstig uit Huissen en ze was raadslid van de gemeente Lingewaard Ook was ze bestuursadviseur van het Ministerie van Defensie. Ze was overigens in Thailand op vakantie met haar vriend. Groen Links reageerde uiteraard aangeslagen op het overlijden van Zonnenberg. ‘Dit is heel triest. Tamara was een zeer actieve dame en vooral iemand die voor iedereen klaar stond’.

Wil jij condoleances overbrengen aan de nabestaanden van Tamara Zonnenberg? Dat kan hier op AllesOveruitvaartverzekeringen.nl, helemaal onderaan deze pagina.

5/5 - (14 stemmen)
Redactie

1 gedachte over “Uitvaart Tamara Zonnenberg, raadslid GL is overleden”

  1. Beste nabestaanden van Tamara, alle (ex)collega’s van Trace Communications zijn geschokt door het nieuws over haar dood. Zo’n tien jaar geleden werkte ze bij ons communicatiebureau. Ze regelde van alles en nog wat op een snelle, slimme manier. Haar humor was onnavolgbaar. Op een teambuildingsuitje, varen door de Amsterdamse grachten, zong ze bijvoorbeeld uit volle borst en zo vals mogelijk smartlappen. Tamara viel altijd op en iedereen wilde in haar buurt zijn. Lieve Tamara, waar je ook bent, het zal daar een stuk vrolijker worden…

    Beantwoorden

Plaats een reactie