Uitvaart Kees Bijmolt, sportpromotor is overleden

Sportpromotor Kees Bijmolt is op 75-jarige leeftijd overleden, zo heeft zijn zoon via Facebook bekend gemaakt. Zijn overlijden kwam plotseling en het is niet bekend waar Bijmolt aan is overleden. Ook over de uitvaart is nog niets bekend gemaakt.

Uitvaart Kees Bijmolt, sportpromotor is op 75-jarige leeftijd overleden

Bijmolt zette het Groningse Appingedam op de kaart door het organiseren van de Stadsloop in Appingedam, Daarnaast was hij toch al zeer actief binnen de Groninger Sportwereld. Van 1999 tot 2013 was hij het gezicht van de Stadsloop Appingedam, Hij haalde de wereldtop naar deze 10 kilometer loop en daardoor kreeg de loop landelijk aanzien. Vanwege zijn verdiensten kreeg hij in 2013 een Koninklijke onderscheiding en een jaar later ontving hij de Provinciale Sportprijs. Bijmolt was zeer goed in het organiseren van evenementen. Hij deed er echt alles aan om Appingedam te promoten en organiseerde in 2012 bijvoorbeeld ook een schaatsmarathon in de stad van de hangende keukens.

Wil jij condoleances overbrengen aan de nabestaanden van Kees Bijmolt? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, onderaan de pagina.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie