Uitvaart Siki Martina, DJ en producer is overleden

In Rotterdam is DJ en producer Siki Martina overleden. Hij mocht slechts 31 jaar oud worden. Volgens geruchten zou Martina zijn omgekomen bij een schietincident. Dit wil de politie echter niet bevestigen. Wanneer de uitvaart van Martini plaats zal vinden, is nog niet bekend.

Uitvaart Siki Martina, DJ en producer is slechts 31 jaar oud geworden

Het overlijden van Siki Martina werd door zijn vriendin Sanita Lorena via social media wereldkundig gemaakt. ‘Mijn hart huilt en ik ga kapot’, zo liet ze onder meer weten. Overigens is ze zelf bekend als deelneemster aan de ‘Beste Zangers’. Het schietincident waarover gesproken wordt zou plaats hebben gevonden bij metrostation Coolhaven in Rotterdam. ‘Puur ongeloof’, zo laatzijn vriendin op Instagram weten. ‘ Ik heb het gevoel dat je thuis gaat komen en mij komt begroeten met een kus’, schrijft ze.

Wil jij condoleances overbrengen aan de nabestaanden van Siki Martina? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, helemaal onderaan de pagina.

Rate this post
Redactie

4 gedachten over “Uitvaart Siki Martina, DJ en producer is overleden”

 1. Ik wil alle dierbaren heel veel kracht en sterkte wensen met dit zo groot verlies en pijn. Ik kende ‘m niet persoonlijk, maar hij kwam weleens langs op m’n werk, ben er erg van onder de indruk.

  R.I.P. Siki 🙏🏻

  Beantwoorden
 2. Ik wens alle nabestaanden heel veel sterkte toe. Met het verlies van een geweldige persoon.
  Ik vind het erg vreselijk dat Siki er niet meer is.
  RIP Siki martina 🕊🙏🏽💙

  Beantwoorden

Plaats een reactie