Uitvaart Rosen Jacobsen, bedrijfsdokter is overleden

Bedrijfsdokter en Fokker liefhebber Rosen Jacobsen is op 73-jarige leeftijd overleden. Waaraan hij is overleden, is niet bekend gemaakt. Ook is nog niet bekend wanneer de uitvaart precies plaats zal vinden.

Uitvaart Rosen Jacobsen; ondernemer is 73 jaar oud geworden

Jacobsen werd vooral rijk door de verkoop van de de Vlaamse Luchtvaart Maatschappij (VLM). Hij nam dat bedrijf ooit over om zo Fokker weer tot leven te wekken. Jacobsen kocht vanaf de tachtiger karen slecht lopende bedrijven op om ze vervolgens weer gezond te maken. In 1995 kocht hij VLM. Van slechts een vloot van 1 vliegtuig bouwde hij het uit naar een vloot met achttien Fokker 50 toestellen. In 2008 verkocht hij VLM aan Air France KLM voor een bedrag van 178 miljoen euro. Dat het bedrijf daarna twee keer failliet ging, raakte Jacobsen financieel niet meer. Nadat hij VLM had verkocht, verscheen Jacobsen voor het eerst in de Quote 500. Ook na de verkoop van VLM bleef Jacobsen actief. Hij kocht onder andere vastgoed en technologiebedrijven en blies bijvoorbeeld ook hotel keten Postillion weer nieuw leven in.

Wil jij de nabestaanden van Rosen Jacobsen condoleren met dit grote verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, helemaal onderaan deze pagina.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie