Uitvaart Herman Euverink, burgemeester is overleden

In Emmen is Herman Euverink overleden. Hij is 84 jaar oud geworden. Waaraan Euverink is overleden is niet bekend gemaakt. Ook is nog niet bekend wanneer de uitvaart plaats zal vinden.

Uitvaart Herman Euverink, oud-burgemeester is 84 jaar oud geworden

Herman Euverink was van 1986 tot 2001 burgmeester van de gemeente Vlagtwedde. In die periode sloten twee grote werkgevers: het NAVO-depot en spellenfabriek MB. Euverink zorgde er vervolgens voor dat er een vertrekcentrum in Ter Apel kwam, iets waarover tegenwoordig zoveel te doen is. Herman Euverink werd in 1939 geboren in Enschede. In 1960 werd hij arbeidsbemiddelaar bij het GAB in Sappemeer. Vervolgens was hij van 1965 tot 1986 hoofd personeelszaken van Trelleborg in Hoogezand. Euverink was een VVD’er en werd in 1970 lid van de provinciale staten van Groningen. Na zijn pensioen ging hij in Emmen wonen en hield hij zich onder meer bezig met de Groninger taal.

Wil jij de nabestaanden van Herman Euverink condoleren met dit grote verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, helemaal onderaan deze pagina.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie