Uitvaart Roel Mulder, fractievoorzitter Actief is overleden

De voormalig fractievoorzitter van Actief, Amersfoorter Roel Mulder, is op 70-jarige leeftijd overleden. Zijn overlijden kwam onverwacht en de uitvaart zal in besloten kring plaatsvinden.

Uitvaart Roel Mulder, gemeenteraadslid Amersfoort werd 70 jaar

Roel Mulder was ex-raadslid en voorman van politieke partij Actief. In 2014 startte de partij met één zetel in de Amersfoortse gemeenteraad, dat werden al snel twee. Overigens heette de politieke partij eerst Ouderen Politiek Actief, ok wel OPA genoemd. Precies daarom werd de naam in 2015 veranderd in Actief. Roel Mulder was een zeer markante man. Zo was hij bijvoorbeeld altijd in het zwart gekleed. Verder was hij ene groot voorvechter van cultuur. In 2018 nam hij voor het laatst deel aan de verkiezingen. De 743 stemmen bleken niet voldoende voor een zetel. Vervolgens ging Mulder zich toeleggen op andere zaken. Zo was hij actief bij de lokale radiozender Golfbreker Radio.

Wil jij condoleances overbrengen aan de nabestaanden van Roel Mulder? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, onderaan de pagina.

5/5 - (3 stemmen)
Redactie

Plaats een reactie