Uitvaart Riek van der Wal, onderneemster is overleden

Drie dagen na het overlijden van haar man Henk is nu ook Riek van der Wal overleden. Riek van der Wal is 85 jaar oud geworden. De doodsoorzaak van Riek van der Wal is niet bekend, al zeggen insiders dat ze overleden is door verdriet. Henk en Riek worden woensdag samen in besloten kring begraven.

Uitvaart Riek van der Wal, ze is 85 jaar oud geworden

Riek´s man Henk genoot grote bekendheid in met name de provincie Groningen als onder meer baas van Taxi De Grooth in Winschoten, werkvoorzieningsschap Synergon, busonderneming GADO en theater De Klinker. Hoewel op de achtergrond, was ook Riek van der Wal achter de schermen een belangrijke factor bij genoemde ondernemingen. Zij en Henk waren echt twee handen op één buik. Waar Henk was, daar was Riek ook. Dat was ook zo toen Henk van 1993 tot 1996 voorzitter was van FC Groningen, samen overigens met kompaan Wim Everards. Een van de belangrijkste dingen die Henk van der Wal in die periode regelde, was het binnenhalen van Hans Nijland als commercieel directeur. Nijland werd later algemeen directeur van de club en leidde de club naar grote hoogte.

Wil jij condoleances overbrengen aan de nabestaanden van Henk en Riek van der Wal? Dat kan hier op de website AllesOverUitvaartverzekeirngen.nl, onderaan deze pagina.

5/5 - (3 stemmen)
Redactie

Plaats een reactie