Uitvaart Raquel Welch, actrice is overleden

De Amerikaanse actrice Raquel Welch is overleden. Ze is 82 jaar oud geworden. Ze stierf na een kort ziekbed. Wanneer de uitvaart precies plaats zal vinden, is nog niet door de nabestaanden bekend gemaakt.

Uitvaart Raquel Welch, actrice is 82 jaar oud geworden

Al in 1974 won Raquel Welch een Golden Globe voor de beste actrice voor haar rol in The Three Musketeers. Ze speelde toen Constance Bonacieux. Ook kreeg ze gedurende haar leven een steen op de Hollywood Walk of Fame. In de zestiger jaren brak ze door in de filmwereld. Door haar rol in Fantastic Voyage werd ze meteen ook sekssymbool. Behalve in talloze films had ze ook grote gastrollen in grote televisieseries als bijvoorbeeld The Muppet Show en Seinfeld. Haar laatste rol speelde ze in 2017, toen ze te zien was in de serie Date My Dad. Welch baalde wel eens van het feit at ze als sekssymbool gezien werd. ‘Ik kon namelijk ook écht goed acteren’, liet ze al eens weten.

Wil jij de nabestaanden van Raquel Welch condoleren met dit grote verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, onderaan deze pagina.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie