Uitvaart Raphael Dwamena, voetballer is overleden

De Ghanese voetballer Raphael Dwamena is overleden. Hij is slechts 28 jaar oud gworden. De voetballer overleed aan de gevolgen van een hartstilstand. Wanneer de uitvaart precies plaats zal vinden is nog niet bekend gemaakt.

Hartklachten waren al langer bekend

Dwamena overleed tijdens de wedstrijd van zijn ploeg FK Egratia tegen Partizana. Dwamena speelde acht interlands voor Ghana en het was al jaren bekend dat hij te maken had met hartklachten. De klachten kwamen in 2017 aan het licht, toen hij de overstap van FC Zurich naar Brighton zou maken. Dwamena kwam toen niet door de medische keuring. Hij kreeg vervolgens een ICD en speelde later voor het Spaanse Levante, Zaragoza en BW Linz. Twee keer werd zijn leven gered door de ingebopuwde pacemaker. Toch besloot hij enkele jaren geleden om de ICD te laten verwijderen. Hij vertrouwde het apparaat namelijk niet. Wrang, wnat de ICD had hem wellicht kunnen redden.

Wil jij de nabestaanden van Rapael Dwamena condoleren met dit grote verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, onderaan deze pagina.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie