Uitvaart Matthew Perry, acteur is overleden

Amerika is in shock vanwege het overlijden van Matthew Perry. De populaire acteur werd dood aangetroffen in een jacuzzi in zijn woning inin Los Angeles. Perry, vooral bekend van zijn rol als Chandler in de serie Friends, is slechts 54 jaar oud geworden. Naar zijn dood wordt onderzoek gedaan door de politie. Wanneer de uitvaart plaats zal vinden, is om die reden dan ook nog niet bekend.

Miljoen dollar per aflevering

Matthew Perry speelde de rol van Chandler in de serie Friends, een serie over een vriendengroep in New York. Voor zijn acteerwerk kreeg Perry drie keer een Emmy nominatie. Dat was één keer voor zijn rol in Friends en twee keer voor zijn rol in de serie The West Wing. Verder speelde hij films als Fools Rush en The Whole Nine Yards. De serie Friends was te zien van 1994 tot 2004. De serie was immens populair en de acteurs ontvingen op een gegeven moment een miljoen dollar per aflevering. Tijdens zijn leven kampte Perry voortdurend met verslavingsproblemen, met name aan pijnstillers en alcohol. Hij probeerde verschillende keren af te kicken en opende zelfs enige jaren een eigen afkickkliniek in Malibu. Die kliniek werd in 2015 gesloten vanwege de hoog oplopende kosten.

Wil jij de nabestaanden van Matthew Perry condoleren met dit griote verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, helemaal onderaan deze pagina.

5/5 - (2 stemmen)
Redactie

Plaats een reactie