Uitvaart Piet Doedens, advocaat is overleden

Advocaat Piet Doedens is overleden. De bekende advocaat is 79 jaar oud geworden. Over de doodsoorzaak is niets bekend gemaakt, de besloten crematie heeft ondertussen al plaatsgevonden.

Uitvaart Piet Doedens, advocaat werd bekend van onder meer de Puttense moordzaak

\Piet Doedens werd een bekende advocaat, onder meer vanwege de Puttense moorzaal. Hij verdedigde Wilco Viets en Herman Dubois, die jarenlng onterecht als dader werden aangewezen van de gruwelijke moord op stewardess Christel Ambrosius. Samen met onder meer Peter R. de Vries kreeg Doedens de twee vermeende daders alsnog op vrije voeten. Ook slaagde hij er in om Rob van Zaanen vrij te pleiten voor de bekende Paskamermoord, de moord op Sandra van Raalte. Verder verdedigde Doedens bekende drugscriminelen als Charles Zwolsman, Henk Rommy en Johan Verhoek, de Hakkelaar. Ook legde hij samen met collega Jan Boone de IRT-affaire bloot.

Doedens stopte in 2007 als advocaat

Doedens stopte in 2007 met zijn werk. Dit vooral vanwege een zware hersenbloeding. Hij trok zich vanaf dat moment ook terug uit het openbare leven, Wel verscheen nog een boek over zijn werkbare leven met als titel ‘De waarheid bestaat niet, dus zoek iets dat er op lijkt’. Wil jij condoleances overbrengen aan de nabestaanden van Piet Doedens? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, helemaal onderaan de pagina.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie