Uitvaart Nathaniel Gomes, bedenker Kapsalon is overleden

In Rotterdam is kapper Nathaniel Gomes overleden. De bedenker van het gerecht Kapsalon is slechts 47 jaar oud geworden. Zijn overlijden werd door Jandino Asporaat bekend gemaakt. Waaraan Gomes is overleden en wanneer de uitvaart plaats zal vinden is nog niet bekend.

Uitvaart Nathaniel Gomes, kapper is slechts 47 jaar oud geworden

Het gerecht Kapsalon ontstond in 2023. Hij bezocht een shoarmazaak in Rotterdam en wilde iets dat nog niet op de menukaart stond: shoarma met patat, sla en saus. Twintig jaar later staat Kapsalon op het menu van vrijwel elke shoarmazaak in ons land en ook in het buitenland. Toen hij Kapsalon bedacht, stonden kranten uit New York, China en Duitsland op zijn stoep. ‘Nathaniel bleef altijd rustig en bescheiden. Hij heeft nooit kapsones gehad. Hij was gewoon een heel vriendelijke man’, zei Asporaat, een vriend van Gomes.

Wil jij de nabestaanden van Nathaniel Gomes condoleren met dit grote verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, helemaal onderaan deze pagina.

Rate this post
Redactie

3 gedachten over “Uitvaart Nathaniel Gomes, bedenker Kapsalon is overleden”

  1. Fly high lieve Tatiman we gaan je missen!!…
    Wie gaat me nu de laatste domme moppen vertellen… en Tati je heb me letterlijk en figuurlijk door dik en dun meegemaakt en met raad en daad kon ik altijd bij Je terecht. En verder kan ik alleen maar dankbaar zijn dat ik/wij want ook Daniel en Dewi dat wij jou als niet alleen als Daan zijn kapper was maar dat wij als gezin jou als een vriend mochten kennen.
    Dankjewel voor alles Tati en rust zacht ♡ en geef mijn mama een knuffel van mij

    Beantwoorden

Plaats een reactie