Uitvaart Micky Huibregtsen, voorzitter NOC NSF is overleden

Micky Huibregtsen is overleden, zo is uit een rouwadvertentie van zijn familie in het NRC bekend geworden. ver zowel de doodsoorzaak als de uitvaart zijn geen nadere mededelingen gedaan. Huibregtsen is vooral bekend geworden van zijn periode als voorzitter van het NOC NSF. Huibregtsen is 81 jaar oud geworden.

Uitvaart Micky Huibregtsen, voorzitter is 82 jaar oud geworden

Huibregtsen zou in 1997 lid worden van het Internationaal Olympisch Comité. Op het laatste moment echter, ging dit lidmaatschap naar toen nog Prins Willem Alexander. Het was voor Huibregtsen reden om een jaar later zijn voorzitterschap van het NOC NSF neer te leggen. Behalve als voorzitter, genoot Huibregtsen ook bekendheid vanwege zijn managementfunctie bij organisatieadviseur McKinsey. Ook was hij enige tijd in de politiek actief bij Lijst Pim Fortuyn. Hij was in die periode zelfs even in beeld als minister. Verder richtte hij samen met Pieter Winsemius De Publieke Zaak op. Dit is een kritisch platform voor discussie over het functioneren van de maatschappij, de overheid en de democratie in Nederland.

Wil jij condoleances overbrengen aan de nabestaanden van Micky Huibregtsen? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, onderaan deze pagina.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie