Uitvaart Cor van de Velden, oprichter CCV is overleden

Cor van de Velden is overleden. De oprichter van CCV is 91 jaar geworden. Over de doodsoorzaak en over de uitvaart van Cor van de Velden zijn geen mededelingen gedaan.

Vanwege het overlijden van Van de Velden gingen de vlaggen bij alle vestigingen van CCV halfstok. De huidige directie van CCV noemde Van de Velden een uniek en zeer bevlogen mens. Van de Velden genoot landelijke bekendheid als groot voorvechter van cashloos betalen, van pinnen dus. In 1958 richtte Cor van de Velden samen met zijn vrouw Bep accountantskantoor CCV op. Het bedrijf in Arnhem groeide snel en kreeg al snel vestigingen in Nederland, België en Duitsland.

Het ging Van de Velden ook financieel voor de wind. Zo belandde hij tot zijn eigen ongenoegen in de Quote 500, iets dat hij zelf verschrikkelijk vond. ‘Het tast mijn gevoel van veiligheid aan. Als ik naar het bos ga, neem ik een stok mee. Ik voel me kwetsbaar’, zo liet Van de Velden eerder optekenen in een interview. Jaren geleden nam dochter Enny het stokje van haar vader over. Ondertussen is CCV een internationaal opererend bedrijf met meer dan duizend medewerkers. Wil jij jouw condoleances overbrengen aan de nabestaanden van Cor van de Velden? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, onderaan deze pagina.

1/5 - (1 stemmen)
Redactie

Plaats een reactie