Uitvaart Maxi Jazz, frontman Faithless is overleden

Maxi Jazz, de bekende frontman van Faithless, is op 65-jarig leeftijd overleden. De zanger en tekstschrijver kampte al enkele maanden met gezondheidsproblemen. Wanneer de uitvaart van Maxi Jazz plaats zal vinden is nog niet bekend gemaakt.

Uitvaart Maxi Jazz, frontman Faithless is 65 jaar oud geworden

Maxi Jazz werd vooral bekend als frontman van Faithless. Hij scoorde in met name de negentiger jaren grote hits als God is a Dj en Insomnia. Jazz overleed vreedzaam in zijn slaap, zo hebben de andere bandleden bekend gemaakt. Maxi Jazz heette officieel Maxwell Fraser. Al vanaf maart had hij te maken met gezondheidsklachten waardoor hij onder meer een optreden in Tilburg moest annuleren. In 1995 brak Faithless door met het nummer Salva Mea. Faithless maakte muziek dat getypeerd kon worden als een mengeling van hiphop, club en trance. Dat met zijn donkere stem maakte Faithless echt uniek. Alom wordt Maxi Jazz omschreven als een geweldige man en dito tekstschrijver. Faithless staat met drie nummer in de Top 2000 van 2022.

Wil jij de nabestaanden van Maxi Jazz condoleren met dit grote verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, onderaan deze pagina.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie