Uitvaart Marianne van Wijnkoop, caster van sterren is overleden

In ene hospice in Amsterdam is Marianne van Wijnkoop overleden. Ze overleed aan de gevolgen van kanker en is 79 jaar oud geworden. Over de uitvaart van Van Wijnkoop zijn geen nadere mededelingen gedaan door de nabestaanden.

Van Wijnkoop ontdekte tijdens har leven bekende sterren als Chantal Janzen., Mariska van Kolck en Danny de Munk. Ze heeft in algemene zin veel voor de showbizz wereld in ons land betekend en had dan ook best een grote invloed. Het was bekend dat Van Wijnkoop al vanaf 2009 sukkelde met de gezondheid. Telkens weer wist ze er echter bovenop te kruipen. Pas enkele maanden geleden werd kanker bij haar geconstateerd. Deze ziekte is haar dus op 79-jarige leeftijd uiteindelijk fataal geworden Volgens de nabestaanden is ze in het hospice vredig ingeslapen. Het grote publiek kon Van Wijnkoop overigens ook kennen als jurylid in X Factor.

Wil jij de condoleances overdragen aan de nabestaanden van de overleden Marianne van Wijnkoop? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, onderaan deze pagina.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie