Uitvaart Lukas van der Valk, ondernemer is overleden

Ondernemer en telg van de bekende Van der Valk familie, Lukas van der Valk, is op 60-jarige leeftijd overleden. Het is niet bekend waar Van der Valk is overleden. Ook is nog geen datum bekend wanneer de uitvaart plaats zal vinden.

Uitvaart Lukas van der Valk, ondernemer is 60 jaar oud geworden

Lukas van der Valk bekleedde een belangrijke rol binnen het familie concern. Hij was voorzitter van de staak Voorschoten. Lukas van der Valk werd vaak een spraakmakende perfectionist genoemd. Lukas van der Valk was de zevende van tien kinderen van Arie van der Valk. Vanuit zijn functie was hij verantwoordelijk voor tal van verschillende vestigingen van Van der Valk. Hij runde het hotel bij Schiphol aan de Rijksweg 44 en ook Hotel De Gouden Leeuw in Voorschoten. Daar werd ooit een hotel in een kleine boerderij begonnen. Voor het nieuwe Van der Valk hotel aan de Amsterdamse Zuidas kreeg hij in 2021 van de branchevereniging van architecten een award voor het beste nieuwe gebouw van Nederland.

Wil jij de nabestaanden van Lukas van der Valk condoleren met dit grote verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, helemaal onderaan deze pagina.

5/5 - (1 stemmen)
Redactie

8 gedachten over “Uitvaart Lukas van der Valk, ondernemer is overleden”

  1. Bij deze willen wij heel de Familie van der Valk condoleren en sterkte toewensen. Ook sterkte gewenst in deze moeilijke en zware tijd.

    Beantwoorden
  2. Ik ben er erg van geschrokken bij mij op school het Lukascollege in Voorschoten werkte bijna iedereen bij van der Valk de Gouden Leeuw . En op zaterdag stonden we met zijn allen te dansen op de SVLV disco

    ASTRID 15 – 11 – 1963 uit Voorschoten

    Beantwoorden

Plaats een reactie