Uitvaart Luis Suarez, voetballer is overleden

Luis Suarez, de voormalige Spaanse voetballer, is op 88-jarige leeftijd overleden. Waaraan hij precies is overleden, is niet bekend gemaakt. Ook is nog niet bekend wanneer de uitvaart plaats zal vinden. Het overlijden van Suarez is bekend gemaakt door zijn oude club Internazionale.

Uitvaart Luis Suarez, Spaanse voetballer is 88 jaar oud geworden

Suarez won de Gouden Bal voor de beste voetballer van Europa in 1960. In 1961 en 1964 werd hij tweede bij deze uitverkiezing. Suarez was een echte nummer 10. Hij speelde in totaal 32 interlands voor Spanje. In die duels speelde hij veertien keer. Suarez begon zijn loopbaan bij Deportivo La Coruna. Later kwam hij uit voor Barcelona en Inter Milaan. Bij die laatste clubs vierde hij de grootste successen Suarez werd destijds voor 166.000 euro verkocht van Barcelona naar Inter Milaan. Voor die tijd was dat een recordbedrag. Met Inter werd Suarez twee keer landskampioen. Later werd hij trainer van onder meer Internazionale, Sampdoria en het Spaanse elftal.

Wil jij de nabestaanden van Luis Suarez condoleren met dit grote verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, helemaal onderaan deze pagina.

5/5 - (5 stemmen)
Redactie

Plaats een reactie