Uitvaart Leontien Ceulemans, presentatrice Jeugdjournaal is overleden

Leontien Ceulemans is overleden. De actrice en presentatrice is zeventig jaar oud geworden. Ceulemans was al geruime tijd ziek. Over de uitvaart is verder niets bekend gemaakt, wel heeft de familie laten weten dat ze haar lichaam ter beschikking stelt aan de wetenschap.

Uitvaart Leontien Ceulemans, de presentatrice was al enkele jaren ernstig ziek

Ceulemans woonde de afgelopen twee jaar vanwege haar ziekte al in het Rosa Spier Huis in Laren. Leontien Ceulemans was in 1981 de eerste presentatrice van het Jeugdjournaal. Voor die tijd stond ze al op het toneel en was ze te zien in series en films. Ook presenteerde ze verschillende televisie en radioprogramma’s. Zo was ze onder meer te zien in Zwerven met Swiebertje en De Mounties. Ook vervulde ze gastrollen in Goede Tijden, Slechte Tijden, Het Zonnetje in Huis en Oppassen.

Wil jij condoleances overbrengen aan de nabestaanden van Leontien Ceulemans? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, helemaal onderaan de pagina.

Rate this post
Redactie

1 gedachte over “Uitvaart Leontien Ceulemans, presentatrice Jeugdjournaal is overleden”

 1. Aan Janine Ceulemans,

  Heel veel sterkte gewenst bij de dood van je zusje Leontine.
  Als kind woonde ik in de O. van Noortstraat 83, achter de Oude Amersfoortseweg waar jij toe met je moeder en zus woonde. Wij speelden weleens samen, tot jullie weer naar Amsterdam verhuisden.
  We kenden elkaar ook van de Muziekschool.
  Ik heb fijne herinneringen aan jou, en je moeder Hetty.
  Hartelijke groet, Saskia van Poelgeest

  Beantwoorden

Plaats een reactie