Uitvaart Kees Smallegange, muziekjournalist is overleden

Muziekjournalist Kees Smallegange is overleden. Hij overleed aan de gevolgen van een hartstilstand. Wanneer de uitvaart plaats zal vinden, is niet bekend gemaakt. Het overlijden van Kees Smallegange werd overigens wereldkundig gemaakt door muzikant Tjeerd Oosterhuis. Hij werd ooit eens geinterviewd door Smallegange en nadien onderhielden beiden een warme band.

Kees Smallegange overleden aan de gevolgen van een hartstilstand

Smallegange is vooral bekend geworden vanwege zijn werkzaamheden voor muziekblad OOR. Hij werd een autoriteit op het gebied van zwarte muziek en dan vooral soul en funk. Voor OOR recenseerde hij tal van albums en concerten. Smallegange stopte eerder dit jaar zijn werkzaamheden. Het laatste concert dat hij recenseerde was het afscheidsconcert van Gladys Knight. Behalve voor muziekblad OOR was hij ook actief voor het tijdschrift Jazzism. Smallegange was een bon-vivant en niet altijd gemakkelijk voor zijn omgeving. Door zijn werk sprak hij verschillende wereldbereoemde artiesten.

Wil jij de nabestaanden van Kees Smallegange condolderen met dit grote verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, helemaal onnderaan deze pagina.

5/5 - (5 stemmen)
Redactie

Plaats een reactie