Uitvaart Jerry Lee Lewis, zanger is overleden

In Mississippi is zanger Jerry Lee Lewis op 87-jarige leeftijd overleden. Lewis overleed in het bijzijn van zijn vrouw. Al eerder deze week werd via social media melding gemaakt van het overlijden van de zangers, dat bleek echter voorbarig. Wel was bekend dat Lewis te maken had met een afnemende gezondheid. Wanneer de uitvaart plaats zal vinden, is niet bekend.

Uitvaart Jerry Lee Lewis; zanger had te maken met ene afnemende gezondheid

Jerry Lee Lewis was mister Rock & Roll. Hij genoot grote bekendheid vanwege het nummer ‘Great Balls of Fire’. Al op zeer jeugdige leeftijd bleek Lewis bijzonder muzikaal. Hij leerde zichzelf al op 9-jarige leeftijd piano spelen en trad al op zijn veertiende voor het eerst in het openbaar op. Ook ‘Whole Lotta Shakin’ Goin On’ was een bekende hit van Jerry Lee Lewis. Jerry Lee Lewis kende een turbulent liefdesleven. Zo trouwde hij in totaal zeven keer, onder meer met zijn nichtje. Dit huwelijk hield dertien jaar lang stand. In 2012 trouwde hij voor het laatst, nu met Judith Brown. Zij was er bij toen Lewis zijn laatste adem uitblies.

Wil jij de nabestaanden van Jerry Lee Lewis condoleren met dit grote verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, onderaan deze pagina.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie