Uitvaart Jeff Beck, gitarist is overleden

Gitarist Jeff Beck is op 78-jarige leeftijd overleden. De gitaarvirtuoos overleed aan de gevolgen van hersenvliesontsteking. Wanneer de uitvaart plaats zal vinden is nog niet bekend gemaakt.

Uitvaart Jeff Beck, gitarist is 78 jaar oud geworden

Jeff Beck verving in 1965 de al even fameuze Eric Clapton bij The Yardbirds. Later ging Jeff Beck solo verder en ontwikkelde een geheel eigen stijl; een verzameling van blues, jazz en Rock & Roll. Ook zijn improvisatievermogen was ongekend. In totaal won Jeff Beck acht keer een Grammy Award en werd hij liefst twee keer opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame; één keer met The Yardbirds en één keer solo. Jeff Beck staat vijfde op de lijst met de honderd beste gitaristen aller tijden van Rolling Stone Magazine. Beck werd omschreven als een zeer aardig persoon en een iconische gitarist. ‘Er zal nooit meer een andere Jeff Beck zijn’, was één van de reacties op zijn overlijden op Twitter.

Wil jij de nabestaanden van Jeff Beck condoleren met dit grote verlies? Dan kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, helemaal onderaan de pagina.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie