Uitvaart Jan van de Velden, groundsman FC Groningen is overleden

In Groningen is Jan van de Velden overleden. De voormalig groundsman van FC Groningen is 68 jaar. Hij overleed aan de gevolgen van een slopende ziekte. Wanneer de uitvaart plaats zal vinden, is nog niet bekend gemaakt.

Uitvaart Jan van de Velden, groundsman is 68 jaar oud geworden

Van de Velden was negen jaar lang verantwoordelijk voor de trainingsvelden van het trainingscomplex van FC Groningen en van het hoofdveld in de Euroborg, Van de Velden was een echte clubman. Hij werd in 2010 vrijwilliger bij de club en kreeg twee kaar later een vast dienstverband. Van de Velden had passie voor gras. Hij was bovendien een man met humor en liefde voor de club. Binnen de club werd hij dan ook zeer gewaardeerd. Ook na zijn pensioen was hij nog vaak bij FC Groningen. Hij gaf gevraagd en ongevraagd advies. Van de Velden werd geboren in Maarssen en belande na een wereldreis in Groningen. Daar voelde hij zich vanaf de eerste dag thuis.

Wil jij de nabestaanden van Jan van de Velden condoleren met dit grote verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzeekringen.nl, helemaal onderaan deze pagina.

5/5 - (7 stemmen)
Redactie

Plaats een reactie