Uitvaart Frederic Forrest, acteur is overleden

In Amerika is acteur Frederic Forrest overleden. Hij is 86 jaar oud geworden en overleed na een lang ziekbed. Wanneer de uitvaart precies plaats zal vinden, is nog niet bekend gemaakt.

Uitvaart Frederic Forrest, acteur is 86 jaar oud geworden

Forrest is vooral bekend geworden van de films Apocalypse Now en The Rose. Voor deze laatste rol ontving hij een Oscar nominatie. Hij speelde samen met Bette Midler in deze film. Forrest overleed overigens in zijn huis in Santa Monica. Hij had al geruime tijd zorg nodig. Financieel ging het lage tijd niet goed met Forrest. In september 2022 werd zelfs een crowdfundingactie gehouden om ervoor te zorgen dat hij de zorg ook daadwerkelijk kreeg. Forrest trouwde twee keer in zijn leven. De laatste film waarin hij te zien was, was ‘All the King’s Men’. Dit was in 2006. Bette Midler liet weten dat Forrest zeer geliefd was en dat hij een geweldige acteur was. ‘Bovendien was hij een goede vriend. Mijn hart is gebroken’, liet ze optekenen.

Wil jij de nabestaanden van Frederic Forrest condoleren met dit grote verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, helemaal onderaan deze pagina.

5/5 - (2 stemmen)
Redactie

Plaats een reactie