Uitvaart Jan Steeman, radiomaker is overleden

Radiomaker en presentator Jan Steeman is overleden op 76 jarige leeftijd. Steeman overleed na een kort ziekbed. Over de uitvaart van Steeman zijn nog gene nadere mededelingen gedaan.

Uitvaart Jan Steeman, radiomaker overleed na een kort ziekbed

Steeman was lange tijd radiopresentator namens de AVRO. Hij was van 1985 tot 1992 samensteller van Arbeidsvitaminen. Toen het programma in 2010 van 3FM naar Radio5 verhuisde, nam hij de presentatie over, iets dat hij deed tot 2017. Vervolgens werd hij opgevolgd door Hans Schiffers. Verder presenteerde hij programma’s als Toppers van Toen en Het Steenen Tijdperk. Steeman bekleedde ook tal van leidinggevende functies bij de AVRO, onder meer bij 3FM. In die functie nam hij onder meer Giel Beelen en Gerard Ekdom aan. Vanwege het overlijden van Steeman komt er een speciale aflevering van Arbeidsvitaminen. De aflevering zit vol met door Steeman zelf nog uitgekozen muziek.

Wil jij condoleances overbrengen aan de nabestaanden van Jan Steeman? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, helemaal onderaan de pagina.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie