Uitvaart Ivana Trump, ex vrouw Donald Trump is overleden

In haar huis in New York is Ivana Trump overleden, Ze was vijftien jaar de vrouw van voormalig president van Amerika, Donald Trump. Waaraan ze is overleden is niet bekend, evenmin is er iets gezegd over haar uitvaart.

Donald Trump reageerde diep bedroefd op het overlijden van zijn ex vrouw. ‘Ze was een geweldige, fantastische en prachtige vrouw. Ze was een overlever. Ze ontvluchtte het communisme en heeft Amerika omarmd’, zo liet hij via Twitter weten. Ivana Trump was model in Tsjechië en werd de eerste vrouw van Donald Trump. In 1992 kwam er na een huwelijk van vijftien jaar een einde aan hun relatie. Samen kregen ze drie kinderen; Donald junior, Ivana en Eric. Na het huwelijk met Ivana trouwde Donald nog twee keer. In 19933 was Maria Maples de gelukkige en in 2005 trouwde Donald met Melania. Zij werd ook de first lady van Amerika toen Trump president werd. Donald Trump en Ivana Trump hadden na een roerige periode de laatste jaren een vriendschappelijk contact.

Wil jij condoleances overbrengen aan de nabestaanden van Ivana Trump? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, onderaan deze pagina.

5/5 - (9 stemmen)
Redactie

Plaats een reactie