Uitvaart Irene Cara, zangeres is overleden

In haar huis in Florida is zanger en actrice Irene Cara overleden. Ze is slechts 63 jaar oud geworden. Er is door de nabestaanden niets verteld over de doodsoorzaak en ook is niet bekend wanneer de uitvaart plaats zal vinden.

Irene Cara scoorde in de tachtiger jaren enkele grote hits met muziek uit de soundtracks van de muziekfilms Fame en Flashdance. In deze muziekfilms speelde ze zelf vaak ook de hoofdrol. Irene Cara werd geboren en groeide op in New York, in The Bronx om precies te zijn. In 1980 brak ze door met Fame, waarin ze de rol speelde van Coco Hernandez. Voor het titelnummer van de film kreeg ze een Oscar. In 1983 stond de soundtrack van Fame overigens ook op de eerste plaats in de hitlijsten in ons land. Met het overlijden van Cara is een groot zangeres en actrice verloren gegaan, iemand die overigens nog voldoende plannen had voor de nabije toekomst.

Wil jij condoleances overbrengen aan de nabestaanden van Irene Cara? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, helemaal onderaan de pagina.

Rate this post
Redactie

1 gedachte over “Uitvaart Irene Cara, zangeres is overleden”

Plaats een reactie