Uitvaart Hugo Camps, journalist is overleden

In België is journalist en columnist Hugo Camps overleden. Camps is 79 jaar oud geworden. Hij werd enkele weken geleden opgenomen in het ziekenhuis. Wanneer de uitvaart van Camps plaats zal vinden, is nog niet bekend gemaakt.

Uitvaart Hugo Camps, journalist is 79 jaar oud geworden

Camps was een bekendheid in zowel België als Nederland. In ons land was hij te zien in talloze radio- en televisieprogramma’s. Hij maakte sportinterviews voor Elsevier en was 26 jaar verbonden aan NRC Handelsblad. Tot aan zijn dood was Camps actief voor Het Laatste Nieuws in België. ‘Hugo was een geboren observator en kon als geen ander mensen portretteren. Ook zijn columns waren vlijmscherp’, zegt een zegsman van de krant. Anderen noemen Camps ene meesterinterviewer. Zelf zei hij eens dat ‘schrijven een alibi was om te leven’. Camps werd in 1943 geboren in Diest. Eerst was hij actief als buitenlandverslaggever voor Het Belang van Limburg Van die krant werd hij in 1976 hoofdredacteur, iets dat hij tien jaar lang was, Camps schreef vijftien boeken. Het was bekend dat zijn gezondheid de laatste karen al enigszins in de steek liet.

Wil jij de nabestaanden van Hugo Camps condoleren? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, helemaal onderaan de pagina.

5/5 - (1 stemmen)
Redactie

Plaats een reactie