Uitvaart Henk Leeuwis, zanger ‘Lief Klein Konijntje’ is overleden

Zanger Henk Leeuwis is op 77-jarige leeftijd overleden. De zanger scoorde een hit met ‘Lief Klein Konijntje’. Leeuwis was al enkele jaren ernstig ziek. Wanneer de uitvaart van de zanger plaats zal vinden, is niet door de familie bekend gemaakt.

Uitvaart Henk Leeuwis, bekende zanger is 77 jaar oud geworden

Leeuwis scoorde in 2006 onder de artiestennaam Henkie een nummer 1 hit in zowel Nederland als België met ‘Lief Klein Konijntje’. Het idee van dit liedje deed hij op tijdens een trouwerij, waar zijn zoon als DJ optrad. Het betekende de doorbraak van Leeuwis, die daarvoor liefst veertig jaar actief was als rijinstructeur. Vanwege zijn ziekte moest Henkie vervolgens al snel stoppen als artiest. Hij streed lang tegen de slopende ziekte, maar die strijd wist hij uiteindelijk niet te winnen.. Hij overleed in het bijzijn van zijn geliefden. Behalve ‘Lief Klein Konijntje’ maakte Henkie nog een aantal andere nummers als Mijn Goudvis, De Fiets van Piet van Pa en Sjoe Sjoewa.

Wil jij condoleances overbrengen aan de nabestaanden van Henk Leeuwis? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, onderaan de pagina.

5/5 - (10 stemmen)
Redactie

Plaats een reactie