Uitvaart Han Peekel, televisiemaker is overleden

Op Bali is televisiemaker Han Peekel overleden. Peekel is 75 jaar oud geworden. Hij overleed aan de gevolgen van hartfalen. Wanneer de uitvaart plaats zal vinden is nog niet bekend gemaakt.

Uitvaart Han Peekel, televisiemaker is 75 jaar oud geworden

Het overlijden van Han Peekel werd door zijn dochter bekend gemaakt via de Telegraaf. Peekel was een Rotterdammer die aanvankelijk enige bekendheid genoot vanwege het zingen van Nederlandstalige nummers. Later sloot hij zich aan bij Radio Veronica, Zijn doorbraak beleefde Han Peekel bij de televisie. Zo presenteerde hij Wordt Vervolgd, een programma over strips en tekenfilms. In 1983 werd Wordt Vervolgd voor de eerste keer uitgezonden. Peekel zou het programma vervolgens zeventien jaar lang presenteren. Vanaf 2009 presenteerde hij voor Omroep Max het programma TV Monument. Hij maakte prachtige uitzendingen met grootheden als Joop van den Ende, John de Mol en Andre van Duin. Omroepbaas Jan Slagter liet weten ‘erg geschrokken’ te zijn van het overlijden van de geliefde Peekel. Voor al zijn verdiensten werd Peekel in 2012 Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Wil jij de nabestaanden van Han Peekel condoleren? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, onderaan de pagina.

5/5 - (22 stemmen)
Redactie

Plaats een reactie