Uitvaart Frans Swaghoven, horeca ondernemer is overleden

In Venlo is horeca ondernemer Frans Swaghoven overleden. Swaghoven is 78 jaar oud geworden en was al lange tijd ernstig ziek. Over de uitvaart van de ondernemer zijn geen nadere mededelingen gedaan.

Uitvaart Frans Swaghoven, ondernemer is 78 jaar oud geworden

Swaghoven stond bekend als een horeca-ondernemer en als oprichter van hotel-restaurant Valuas in Venlo. Deze zaak richtte hij in 1980 samen met zijn vrouw Yvonne op. In 1995 werd Swaghoven ziek en in 1998 stapte hij uit de zaak. Op dat moment namen zijn zonen Eric en Marcel de zaak over. Dat deden ze met verve, want Valuas kreeg in 2005 een Michelinster. Frans Swaghoven bleef na zijn afscheid verbonden aan de zaak. Hij woonde in een huis dat vastzat aan het restaurant. Hij kwam nog elke dag een kopje koffie en thee drinken om het nieuws te bespreken. Swaghoven was dus al jarenlang ziek. Geheel onverwacht kwam zijn overlijden dus niet. ‘Frans kende iedereen en sprak met iedereen. Hij was een fijne man en een fijne vader’, zo lieten Eric en Marcel weten.

Wil jij condoleances overbrengen aan de nabestaanden van Frans Swaghoven? Dat kan hier op de website AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, onderaan de pagina.

Rate this post
Redactie

1 gedachte over “Uitvaart Frans Swaghoven, horeca ondernemer is overleden”

 1. beste eric en marcel,

  van harte gecondoleerd met het overlijden van jullie pa,wat `n geweldige man was dat.
  onze optredens bij jullie zijn onvergetelijk voor ons { harrie,marcel,theo en fons
  van het regio kwartet }.
  ik wens jullie heel veel sterkte

  Beantwoorden

Plaats een reactie