Uitvaart Dam Backer, tandarts is overleden

Dam Backer is op 82-jarige leeftijd overleden. Over de doodsoorzaak is niets bekend gemaakt. Ook is nog niet bekend wanneer de uitvaart precies plaats zal vinden.

Uitvaart Dam Backer, tandarts is overleden op 82-jarige leeftijd

Dam Backer was tandarts en bovendien de eerste tandarts die zich in 1967 in Lelystad vestigde. Tevens was hij oprichter van Stichting Bridge the Gap. Deze stichting zette zich in voor technische en materiele ondersteuning ten behoeve van operatie en behandeling van schisis patiënten en overlevenden van noma in Laos. Ook om die reden werd hij benoemd tot Officier in de Orde van Oranje Nassau. Toen Backer zich in Lelystad vestigde, was er nagenoeg niets. Backer werd echter verliefd op de stad en zette zich met hart en ziel in voor alles wat ten goede kwam aan Lelystad.

Wil jij de nabestaanden van Dam Backer condoleren met dit grote verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, helemaal onderaan deze pagina.

Rate this post
Redactie

1 gedachte over “Uitvaart Dam Backer, tandarts is overleden”

 1. In de eerste plaats gecondoleerd,zijn twee zoons, een dochter en natuurlijk Trudy. ik was geschokt over zijn dood en door mijn verhuizing weet natuurlijk niemand mijn nieuwe adres.
  heb goeie herinneringen aan Dam veel musea’s bezocht samen en hij
  kwam 2 keer per week eten bij mij. Hij was really een “gentleman” en denk vaak terug aan de diepgaande en ook humoristische gesprekken.Ik had hem beloofd een speech te houden op zn begrafenis en het is jammer dat dat er niet van is gekomen.
  enfin sterkte allemaal.
  Carina van Benthem
  Jol 16-35
  8243EB Lelystad

  Beantwoorden

Plaats een reactie