Uitvaart Cilly Dartell, presentatrice is overleden

De bekende presentatrice Cilly Dartell is overleden. Ze is 66 jaar oud geworden en is overleden aan de gevolgen van longkanker. Wanneer de uitvaart precies plaats zal vinden is nog niet bekend geworden.

Cilly Dartell, ze heette eigenlijk Priscilla Veltmeijer, woonde de laatste jaren in Florida. Ze keerde echter terug naar Nederland omdat hier de mogelijkheid is om euthanasie te plegen. Wat veel mensen wellicht niet weten is dat Dartell in eerste instantie furore maakte in vrouwencabaret. Ze maakte deel uit van verschillende theatergezelschappen en was met name trots op haar rol in ´De dader heeft het gedaan´ van Annie M.G. Schmidt. Vanaf 1990 ging ze programma´s voor de AVRO presenteren en in 1996 brak ze door met AVRO´s Radiojournaal. Vervolgens vertrok ze naar SBS6 om het programma Hart van Nederland te presenteren. In de hoogtijdagen keken daar dagelijks anderhalf miljoen mensen naar. Ook presenteerde ze voor deze omroep Shownieuws. In 2012 werd ze vanwege haar leeftijd ontslagen door SBS6. Ze stapte vervolgens nog even over naar Omroep Max. In 2017 verhuisde ze naar Florida.

Wil jij de nabestaanden van Cilly Dartell condoleren met dit grote verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, helemaal onderaan deze pagina.

5/5 - (2 stemmen)
Redactie

Plaats een reactie