Uitvaart Cees Loffeld, trainer FC Utrecht is overleden

In Utrecht is voormalig FC Utrecht trainer Cees Loffeld overleden. Loffeld is 77 jaar oud geworden. Cees Loffeld was al enige tijd ernstig ziek. Wanneer de uitvaart precies plaats zal vinden, is niet bekend gemaakt. Voor de wedstrijd FC Utrecht – Sparta werd een minuut stilte in acht genomen. Het vaste plekje van Loffeld in het stadion werd vrijgelaten.

Uitvaart Cees Loffeld, trainer was al enige tijd ernstig ziek

Cees Loffeld was speler van DOS (de voorloper van FC Utrecht) en werd later trainer van die club. Dit nadat hij eerst actief was geweest als trainer van de amateurclubs DEV Doorn en Elinkwijk. Loffeld werd in 1989 aangesteld. Zijn avontuur bij FC Utrecht duurde iets meer dan een seizoen. In het eerste seizoen werd hij dertiende en het begin van het seizoen daarna was ook al niet best. Hij werd vervolgens naar vier duels vervangen door Ab Fafié. Loffeld werd vervolgens nog trainer van amateurclub Hercules. Later werd hij scout van FC Utrecht.

Wil jij de nabestaanden van Cees Loffeld condoleren met dit grote verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, helemaal onderaan de pagina.

5/5 - (2 stemmen)
Redactie

2 gedachten over “Uitvaart Cees Loffeld, trainer FC Utrecht is overleden”

 1. Ik heb Cees goed gekend, zeker in de periode dat hij een rolluiken/zonwering bedrijf runde in Utrecht. o.a. gaf ik hem opdrachten voor Avery Dennison in Utrecht en Leiden en vele particulieren. Dit is ondanks zijn respectabele leeftijd toch een schok voor mij. Het was een geweldig sympathieke man met een hoop echte Utrechtse humor. Ik wens zijn familie en vrienden veel sterkte toe. Ik zal hem zeker missen!

  Beantwoorden
 2. Een HEER in de Voetballerij
  Een vriend en steun bij moeilijke wedstrijden voor de jonge scheidsrechters

  Herman Meier
  ROB vd Broek

  Sinds 1965-2015
  Scheidsrechters KNVB
  RUST ZACHT

  Beantwoorden

Plaats een reactie