Uitvaart Arjan Paans, journalist is overleden

Journalist Arjan Paans is op 53-jarige leeftijd overleden. Hij overleed aan de gevolgen van kanker. Wanneer de uitvaart plaats zal vinden is nog niet bekend gemaakt door de nabestaanden. Paans laat een vrouw ene een zoon van twaalf jaar achter.

Uitvaart Arjan Paans, journalist is 53 jaar geworden

Paans was iemand met een neus voor nieuws en stond bekend om zijn doorzettingsvermogen. Ook was hij als geen ander in staat om jongere collega’s te motiveren. Paans heeft een mooie carrière gehad. Hij schreef voor het Rotterdam katern van NRC en was daar ook eindredacteur. Tevens was hij correspondent in Berlijn en was hij hoofdredacteur van AD Utrecht. Ook was hij hoofdredacteur van de Noord-Hollandse dagbladen. In 2018 wed hij hoofdredacteur van Innovations Origins, een digitaal journalistiek platform. Paans had zijn talent net van een vreemde, want ook zijn vader Boudewijn was een uitstekend journalist.

Wil jij de nabestaanden van Arjan Paans condoleren met dit grote verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, onderaan deze pagina.

Rate this post
Redactie

1 gedachte over “Uitvaart Arjan Paans, journalist is overleden”

 1. Beste familie Paans,
  Hoewel wij elkaar niet persoonlijk kennen, wil ik u toch van harte condoleren met het overlijden van Arjan Paans. Arjan en ik ontmoetten elkaar begin jaren ’90, op de eerste dag van zijn en mijn stage bij het Algemeen Dagblad. Tijdens die stageperiode heb ik hem leren kennen als een gedreven journalist.
  Ik wens u veel sterkte toe, voor nu en voor de toekomst.
  Met vriendelijke groet,
  Brigitte Laurijsen

  Beantwoorden

Plaats een reactie