Uitvaart Aretha Franklin: Queen of Soul

De uitvaart van Aretha Franklin: Amerikaanse soul zangeres

Aretha Franklin is donderdag 16 augustus 2018 overleden. Ze heeft de leeftijd bereikt van 76 jaar. Aretha Franklin wordt gezien als de “Queen of Soul” die vele klassiekers op haar naam heeft staan. Denk aan “Think”, “Respect” en vele anderen hits.

Ze is gestorven als gevolg van alvleesklierkanker. Aretha was de rots in de familie, ze had veel liefde van en voor haar kinderen, kleinkinderen, neefjes, nichtjes.

Wereldwijd hebben fans en beroemdheden gereageerd over het overlijden van Aretha Franklin. Ze wordt door velen de Queen of Soul genoemd en ze is zowel als zangers en als mens zeer geliefd. Haar familie liet weten dat ze hierdoor zich gesteund voelen met het verdriet.

De begrafenis van Aretha Franklin vond plaats op 31 augustus 2018 in Greater Grace Temple. Ze heeft ervoor gekozen om dit in besloten kring te doen, voor familie, vrienden en genodigden. Franklin wordt bijgezet in een tombe naast familieleden. Onder anderen haar broer, zussen, neef en vader, dominee C.L. Franklin, zijn daar begraven.

Samenvatting video begrafenis Aretha Franklin 2018

Ariana Grande zingt tijdens begrafenis Aretha Franklin

Bekijk meer celebrities tijdens de uitvaart Aretha Franklin

5/5 - (3 stemmen)
Kasper, Uitvaartverzekering expert
Laatste berichten van Kasper, Uitvaartverzekering expert (alles zien)

Plaats een reactie