Uitvaart Annie Mes, Middelburgse onderneemster is overleden

In Middelburg is Annie Mes overleden. Mevrouw Mes gold als ene van de meest markante onderneemsters van Zeeland. Annie Mes is honderd jaar oud geworden. Over de doodsoorzaak zijn geen mededelingen gedaan, wel was bekend dat ze al enige tijd sukkelde met de gezondheid. Wel is bekend geworden dat de uitvaart aanstaande maandag in besloten kring plaats zal vinden.

Uitvaart Annie Mes, onderneemster is precies honderd jaar oud geworden

Annie Mes runde tachtig jaar een handwerkwinkel aan de Pottenmarkt in Middelburg. Deze zaak was door haar moeder in 1931 opgericht. Toen Annie Mes achttien jaar oud was, nam ze de zaak al over om vervolgens het roer niet meer uit handen te geven. Annie Mes was ene bijzondere en zeer reislustige vrouw. Dit al op jeugdige leeftijd, iets dat voor die tijd nogal bijzonder was. Al haar ervaringen nam ze mee om zeer succesvol haar winkel te runnen. In Middelburg is geschikt gereageerd op het overlijden van de zeer markante onderneemster.

Wil jij condoleances overbrengen aan de nabestaanden van Annie Mes? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, helemaal onderaan deze pagina.

5/5 - (6 stemmen)
Redactie

1 gedachte over “Uitvaart Annie Mes, Middelburgse onderneemster is overleden”

  1. Gecondoleerd met uw zus, juffrouw ( Josy) Mes.
    Ik heug mij nog de tijd dat u onze kleuterjuf was in de Wijngaardstraat in Goes.
    Hoop dat t goed met u gaat. Hartelijks, Lia

    Beantwoorden

Plaats een reactie