Uitvaart Angela Lansbury, actrice is overleden

Angela Lansbury is overleden. De actrice is 96 jaar oud geworden. Waaraan ze is overleden, is niet bekend gemaakt, zoals er ook nog niets over de uitvaart bekend is gemaakt.

Uitvaart Angela Lansbury, actrice is 96 jaar oud geworden

Angela Lansbury is vooral bekend geworden vanwege de rol van Jessica Fletcher in de detective ‘Murder She Wrote’. Dit was een van de langstlopende series in de geschiedenis van Amerika. De serie was te zien op het scherm van 1984 tot 1996. Toen de Tweede Wereldoorlog uitbrak, emigreerde Angela Lansbury naar de Verenigde Staten. Ze liet zich vervolgen naturaliseren tot Amerikaanse. Al op 17-jarige leeftijd tekende Lansbury haar eerste contract bij MGM. De eerste film waarin ze speelde was Gaslight. Ze werd meteen genomineerd voor een Oscar Met haar volgende film, The Picture of Dorian Gray won ze een Golden Globe. Namens MGM speelde ze nog in elf andere films. In 1983 koos ze tegen alle advies in voor de detective ‘Muder She Wrote’. Het bleek een goede keuze. Toen de serie in 1996 stopte, keerde ze terug naar het theater en was ze te zien op Broadway en West End. Lansbury trouwde in 1949 met Peter Pullen Shaw, samen kregen ze twee kinderen.

Wil jij condoleances overbrengen aan de nabestaanden van Angela Lansbury? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, helemaal onderaan deze pagina.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie