Hondenverzekering uitvaart

hondenverzekering uitvaart

Jouw hond is uniek, heeft een karakter en je kent het dier door en door. Het mooie aan een hond als huisdier is, dat zij misschien nog wel meer van jou houden dan andersom. Er wordt niet voor niets beweerd dat de hond de beste vriend is van de mens. De hond is onderdeel van het gezin en je beleeft er erg veel plezier aan. Wanneer je een hond aanschaft, brengt dat verantwoordelijkheid met zich mee. Wanneer het dier ziek wordt, ga je ermee naar de dierenarts en als de hond overlijdt heb je gevoelens van rouw. Het is ten alle tijden aan te raden om een hondenverzekering met uitvaart af te sluiten op het moment dat je een hond in huis neemt. In dit artikel wordt de hondenverzekering uitvaart uitgelicht.

Vergelijk nu verzekeraars voor een uitvaart voor je hond:

Hondenverzekering Omschrijving


RatingRatingRatingRatingRating
Bereken premie >
Petplan Hondenverzekering - Crematie
Petplan is een populaire huisdierenverzekeraar. Het is mogelijk om voor een aanvullend pakket voor crematie te kiezen. 80% van de kosten voor individuele of collectieve crematie inclusief vervoer na het overlijden worden dan vergoedt.

Je eigen bijdrage is 20% van de kosten voor crematie en vervoer. Bereken vrijblijvend je premie

petplan

of Bereken je premie


RatingRatingRatingRating
Bereken premie >
OHRA Hondenverzekering - Crematie
OHRA biedt al jarenlang met succes de hondenverzekering aan. Met de dekking Crematie vergoeden ze € 250,- voor de crematie en het vervoer. Bereken vrijblijvend je premie
ohra

of Bereken je premie


RatingRatingRating
Bereken premie >
HEMA Hondenverzekering - Crematie
Met de HEMA hondenverzekering is het mogelijk om te kiezen voor de crematiedekking. Deze aanvullende dekking hondenverzekering vergoedt de kosten van de crematie van jouw kat en de kosten die verbonden zijn aan het vervoer naar een Nederlands crematorium naar keuze.Bereken vrijblijvend je premie

hema

of Bereken je premie


RatingRatingRating
Bereken premie >
Inshared Hondenverzekering - Crematie
Als je bij Inshared hondenverzekering kiest voor het Huisdier & Zorg 100% pakket dan krijg je een crematie 100% vergoed. Bereken vrijblijvend je premie

inshared Uitvaart

of Bereken je premie

Hondenverzekering uitvaart: alles wat je hierover moet weten

Als je op zoek bent naar een goede hondenverzekering met dekking voor de uitvaart, kan je op Allesoveruitvaartverzekeringen.nl eenvoudig verschillende verzekeraars met elkaar vergelijken. Je hebt al een basisverzekering met een premie van rond de 10 euro per maand. Helaas zitten de kosten voor een uitvaart voor jouw hond hier nog niet bij inbegrepen. Een hondenverzekering uitvaart zit vaak in één van de aanvullende pakketten die je bij de verzekeraars kan afsluiten. Wanneer je voor zo een aanvullend pakket kiest, regelt de verzekeraar de uitvaart van jouw hond.

Bij een uitvaartverzekering voor personen is het gebruikelijk dat er een geldbedrag vrijkomt op het moment dat iemand overlijdt. Dit geld wordt aan de nabestaanden uitgekeerd zodat zij met dat bedrag de uitvaart voor de overledene kunnen bekostigen. Bij een hondenverzekering uitvaart is dit een ander verhaal. Er komt geen geldbedrag vrij op het moment dat de hond overlijdt. De verzekeraar helpt je in natura met de uitvaart van jouw hond. Zo hebben zij banden met dierencrematoria en dierenbegraafplaatsen. Zij regelen samen met jou dat de hond een waardig afscheid krijgt en jij hoeft de kosten hiervan niet te betalen.

De premies van een hondenverzekering uitvaart

De hondenverzekering met uitvaart kan je al afsluiten op het moment dat je een puppy in huis haalt. Op het moment dat je een hondenverzekering afsluit kan je namelijk de leeftijd van de hond doorgeven. Op basis van hoe oud jouw dier is, zal de maandelijkse premie van de verzekering berekend worden. Des te ouder de hond is, des te meer gezondheidsrisico het dier loopt. De premie zal dan vanzelfsprekend iets hoger liggen. Ook betaal je vaak iets meer premie voor rashonden. Dat komt doordat echte rashonden vaker aangeboren gezondheidsproblemen hebben.

Als laatste is het belangrijk dat je rekening houdt met het eigen risico wat je per jaar dient te betalen. Wanneer jouw hond iets mankeert, betaal je eerst het eigen risico, voordat de verzekering de rest van de medische kosten dekt. Maar de eigen risico’s bij dierenverzekeringen liggen nooit zo hoog. Dit kan je altijd navragen bij de verzekeraar.

Vergelijk aanbieders op Allesoveruitvaartverzekeringen.nl

Een hondenverzekering met uitvaart zorgt ervoor dat jouw trouwe viervoeter dus voor medische en uitvaartkosten gedekt is. Op het moment dat jouw hond ziek wordt, wil je er uiteraard alles aan doen om hem weer beter te maken. De dierenarts kan door sommige ingrepen erg veel geld gaan kosten en dan is het fijn als je een verzekering hebt. Een hondenverzekering uitvaart is bij verschillende verzekeraars af te sluiten. Op Allesoveruitvaartverzekeringen.nl vind je een uitgebreid overzicht terug welke dierenverzekeraars er op de markt zijn. Door zelf research te doen kan je de voor- en nadelen van elke verzekeraar op een rijtje zetten. Op die manier kies je altijd voor de partij die het beste bij jou en je hond past. Want op het moment dat je goed verzekerd bent, kan jij de hond het afscheid geven wat hij/zij verdient.

Rate this page
Redactie